2. septembrī – Pilnmēness. Ko šajā dienā vēlams darīt, no kā atturēties?


Jau rīt, 2. septembrī, zemi apspīdēs pilnmēness. Zemes pavadonis šajā dienā būs pilnīgi apgaismots un piesātināts ar enerģiju.

Mēness šajā brīdī maksimāli atbrīvojas no saules ietekmes, kļūst par maksimāli spilgtu un patstāvīgu spīdekli. Kad tas sasniedz maksimumu, notiek “dzimšana”, simboliska atbrīvošanās no sloga. Šajā dienā pilnmēness būs Zivīs, bet saule – Jaunavas zīmē.

Šīs dienas zvaigžņu enerģija palīdzēs pievienot jēgu visām lietām un plāniem, var teikt – ieguldīt tajās dvēseli. Bet Jaunavas enerģija veicinās neatlaidības attīstību, centienu noturību un nepārtrauktību, ilgtermiņa plānus un rūpīgu to realizāciju.

Pilnmēness iestāsies 02.09.2020 plkst. 08:23. Mēness gaismas procents ir 100%. Mēness lēks 19:57, bet rietēs 5:13.

Pilnmēness stipri ietekmē visu dzīvo uz zemes, tostarp cilvēka organismu. Var rasties brūces, izpausties hroniskas saslimšanas un saasināties garīgi traucējumi.

Pilnmēness laikā vērojama maksimālā dzimstība.

Saskarsmē notiek pārmērīga impulsivitāte, paaugstinās tieksme uz negatīvu domāšanu un alkoholiskajiem dzērieniem.

Tai pašā laikā zāles iegūst maksimālas dziednieciskās īpašības, tāpēc šis laiks ir ļoti veiksmīgs to sagatavošanai.

Šajā pilnmēness laikā ir vērts nodarboties ar juridiskiem jautājumiem vai lietām, kas saistītas ar naudas ieguldīšanu – tās norisināsies bez īpašām komplikācijām.

Diena kopumā ir ļoti labvēlīga dažāda veida svarīgiem sākumiem, taču nav obligāti jābeidzas ar panākumiem, bet pilnīgi iespējams – pat ar krahu.

Šajā laikā astrologi iesaka aktīvu atpūtu, aizraujošu ceļojumu vai veltīt sevi mākslai. Skaists laiks radniecīgu attiecību stiprināšanai.

2. septembra dienā Zivju zīmes ietekme uz garīgo koncentrāciju būs nedaudz vājāka, tāpēc maz ticams, ka konkrētību prasošas lietas īstenosies dzīvē.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Piecas horoskopa zīmes SEPTEMBRĪ gaida baltā svītra dzīvē – laime un panākumi

Rudens jau klāt vai būs vēl atvasara? Laika vērotājs Vilis Bukšs par SEPTEMBRI

COMMENTS

Pievienot komentāru